Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.7g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti2.5g12kcal0.6g0.8g0.7g0.7g
Soijajauho rasvainen 2.2g11kcal0.8g0.5g0.5g0.3g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 20g75kcal5.5g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g244kcal20g5.6g15.6g2g
Valittu annoskoko60g122kcal10g2.8g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna30g61kcal5g1.4g3.9g0.5g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.7g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595