Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 27g59kcal4.6g0g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g7.6g8.9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Edamer Viipale, annos 18g7.6g24kcal1.9g0.2g1.8g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti 5.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g215kcal15.6g2g16g0.2g
Valittu annoskoko60g107kcal7.8g1g8g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal3.9g0.5g4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal13.1g1.7g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249