Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g2.8g10kcal0.4g2g0g0.1g
Tattarijauho, Vijatuote2.3g7.9kcal0.3g1.6g0g0.1g
Kaurahiutale 4.5g17kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g15g50kcal0.3g11.4g0.2g1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g216kcal3.4g35.6g6g3.6g
Valittu annoskoko60g108kcal1.7g17.8g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal0.9g8.9g1.5g0.9g
Arvot/100g100g181kcal2.8g29.8g5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041