Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu5.9g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Maksa naudan 33g43kcal6.1g1.9g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g140kcal14g5.8g6.4g0.8g
Valittu annoskoko60g70kcal7g2.9g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal3.5g1.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g117kcal11.7g4.9g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632