Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g9g6.7kcal0.2g1.6g0g0g
Juuriselleri 7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g4.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g9g8.9kcal0.7g1.3g0.1g0.7g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g69kcal2.4g12g0.8g3.2g
Valittu annoskoko60g35kcal1.2g6g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal0.6g3g0.2g0.8g
Arvot/100g100g58kcal2g10.1g0.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840