Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)14g15kcal3.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g18g61kcal2.9g11.4g0.4g1.1g
Arkirae (Valio), annos 100g7.3g5.1kcal0.9g0.3g0.1g0g
Ketsuppi 2.8g2.6kcal0g0.5g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)8.4g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g190kcal16g25.2g2.4g2.4g
Valittu annoskoko60g95kcal8g12.6g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g48kcal4g6.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g159kcal13.4g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441