Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Sokeri 6g24kcal0g5.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g11g40kcal0.2g9.8g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g15g5.9kcal0.1g1.5g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.2g25kcal0.9g0.3g2.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g5.6g10kcal0.8g0.4g0.6g3.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g367kcal6g42.8g19.4g7.2g
Valittu annoskoko60g183kcal3g21.4g9.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna30g92kcal1.5g10.7g4.9g1.8g
Arvot/100g100g307kcal5g35.8g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255