Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g10g36kcal0.8g7.8g0.2g0.3g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinisimpukka vedessä 7.8g7kcal1.2g0.1g0.2g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%10g7.3kcal0.2g0.5g0.5g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g128kcal6.4g18g3.4g0.6g
Valittu annoskoko60g64kcal3.2g9g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal1.6g4.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g107kcal5.4g15.1g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072