Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)6g18kcal1.5g3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g59kcal4g9.6g0.4g1.4g
Valittu annoskoko60g30kcal2g4.8g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g15kcal1g2.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741