Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl7.3g10kcal0.9g0g0.6g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g269kcal4.8g39g9.4g2g
Valittu annoskoko60g134kcal2.4g19.5g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna30g67kcal1.2g9.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g224kcal4g32.6g7.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149