Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 5.6g3.9kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Herne 7g4.8kcal0.4g0.7g0g0.2g
Isot katkaravut (rainbow)13g13kcal2.9g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella5.3g18kcal0.5g3.8g0.2g0.3g
Basilika, tuore1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g116kcal7.8g9.6g4.2g1.4g
Valittu annoskoko60g58kcal3.9g4.8g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g29kcal2g2.4g1.1g0.4g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652