Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 17g9kcal0.3g2.3g0g0.1g
Lohifilee 10g20kcal1.9g0g1.4g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 22g7.6kcal0.7g1.1g0g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g4.5g8.9kcal0.4g0.2g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g128kcal7.4g9g7g0.2g
Valittu annoskoko60g64kcal3.7g4.5g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal1.9g2.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6.2g7.5g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983