Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Lihaliemi laimennettu 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g118kcal6.4g4.2g8.6g1.6g
Valittu annoskoko60g59kcal3.2g2.1g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal1.6g1.1g2.2g0.4g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893