Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 14g17kcal2.9g0g0.6g0g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Paprika punainen 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g85kcal6.8g6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko60g43kcal3.4g3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal1.7g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.7g5g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236