Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Viinietikka balsami6.2g2.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow13g113kcal0g0g12.5g0g
Silakkafilee 38g54kcal6g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g362kcal12g6.2g31.6g0g
Valittu annoskoko60g181kcal6g3.1g15.8g0g
Annoskoko puolitettuna30g90kcal3g1.6g7.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.2g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794