Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 23g3.7kcal0.2g0.5g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g22kcal1.2g1.8g0.6g1.4g
Valittu annoskoko60g11kcal0.6g0.9g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g6kcal0.3g0.5g0.2g0.4g
Arvot/100g100g19kcal1g1.5g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743