Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 14g15kcal1.2g2g0g1g
Tomaattimurska 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.1g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.8g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g106kcal7g8g4.2g3g
Valittu annoskoko60g53kcal3.5g4g2.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal1.8g2g1.1g0.8g
Arvot/100g100g89kcal5.9g6.7g3.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468