Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 4.4g20kcal0.9g0g1.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 7.9g2.8kcal0.4g0.2g0g0.2g
Tomaatti 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 2.6g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g70kcal3.2g4.8g3.8g1g
Valittu annoskoko60g35kcal1.6g2.4g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g18kcal0.8g1.2g1g0.3g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143