Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6.3g45kcal0g0g5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.1g7.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.8g31kcal0g7.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g389kcal4.4g51.4g17.8g1.2g
Valittu annoskoko60g194kcal2.2g25.7g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g97kcal1.1g12.9g4.5g0.3g
Arvot/100g100g324kcal3.7g42.9g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081