Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen85g22kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.4g0.2g1.7g
Sipuli (käsittelemätön)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)161g32kcal1g5.6g0.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g19g170kcal0g0g18.8g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g639kcal11.8g52.2g40.8g16.2g
Valittu annoskoko590g320kcal5.9g26.1g20.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna295g160kcal3g13.1g10.2g4.1g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174