Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g13g6.9kcal0.7g0.4g0.2g12.5g
Kuivahiiva, annos 11g6.2g23kcal2.8g2.5g0.4g0g
Soijajauhot, Soyolk56g225kcal21.9g9g11.3g6.8g
Vehnälese 50g114kcal6.7g7.7g2.3g18.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 38g253kcal10.1g2.6g21.7g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g2188kcal84.4g44.4g176.8g85.4g
Valittu annoskoko590g1094kcal42.2g22.2g88.4g42.7g
Annoskoko puolitettuna295g547kcal21.1g11.1g44.2g21.4g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362