Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.3g71.1g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Hermesetas -neste8.7g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 131g513kcal59.5g37.3g9.4g18.9g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g44g254kcal9.6g8.7g22.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,3219g142kcal24.1g9.2g0.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g4.4g0.4kcal0.1g0g0g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1181g3363kcal212.6g111.6g226.4g45.2g
Valittu annoskoko591g1682kcal106.3g55.8g113.2g22.6g
Annoskoko puolitettuna295g841kcal53.2g27.9g56.6g11.3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667