ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu44g12kcal0.3g2.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi175g238kcal35.9g0g10.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale37g119kcal4.5g0g11.2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g33g3.3kcal0.6g0.1g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys3.9g14kcal0g3.4g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g55g80kcal2g18g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1181g1211kcal93.6g99.6g48.2g6g
Valittu annoskoko591g605kcal46.8g49.8g24.1g3g
Annoskoko puolitettuna295g303kcal23.4g24.9g12.1g1.5g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399