Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2397g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3356g11744kcal117.4g2717.9g33.6g100.7g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Oliiviöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11800g25412kcal274.4g5518.8g232.2g201.4g
Valittu annoskoko5900g12706kcal137.2g2759.4g116.1g100.7g
Annoskoko puolitettuna2950g6353kcal68.6g1379.7g58.1g50.4g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547