Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 324g2863kcal0g0g323.8g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Tonnikala öljyssä 959g1821kcal260.2g0g86.3g0g
Paprika punainen 480g140kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1599g289kcal9g40g6.4g11.2g
Tomaatti 1919g437kcal10.7g66.2g5.8g26.9g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g11598kcal596g332.8g851.6g114.8g
Valittu annoskoko5904g5799kcal298g166.4g425.8g57.4g
Annoskoko puolitettuna2952g2900kcal149g83.2g212.9g28.7g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358