Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1502g421kcal9g89.4g3g37.6g
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Lehtiselleri 120g15kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%301g481kcal8.1g8.1g45.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl150g113kcal6g12g4.5g0.2g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g3880kcal71g380.8g228.6g97.2g
Valittu annoskoko5904g1940kcal35.5g190.4g114.3g48.6g
Annoskoko puolitettuna2952g970kcal17.8g95.2g57.2g24.3g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944