Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali541g114kcal6.5g18.4g1.1g11.4g
Punajuuri 631g242kcal6.3g43.5g1.3g15.8g
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.7g1.8g9g
Porkkana 541g177kcal3.4g30.1g1.1g13.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]306g1034kcal36.8g0g113.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 901g2515kcal93.7g72.5g207.9g1.3g
Sitruuna kuorittu 54g22kcal0.3g1.2g0.6g1.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)41g41kcal3g6.9g0.2g0.9g
Vesi1803g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g9790kcal339.6g646.2g656g116.4g
Valittu annoskoko5904g4895kcal169.8g323.1g328g58.2g
Annoskoko puolitettuna2952g2448kcal84.9g161.6g164g29.1g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209