Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g598g4367kcal6g6g478.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g897g3051kcal17.9g26.9g323g0g
Kookoshiutale 209g1384kcal17g13.4g135.1g34.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3350g1292kcal5.4g273.3g3g50.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.5g0.4g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g598g3649kcal113.7g29.9g329g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 239g1613kcal64.3g16.5g138.8g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g30798kcal449.4g751g2815.6g227.4g
Valittu annoskoko5904g15399kcal224.7g375.5g1407.8g113.7g
Annoskoko puolitettuna2952g7700kcal112.4g187.8g703.9g56.9g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976