Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2133g385kcal11.9g53.3g8.5g14.9g
Kirsikkatomaatti, 50g667g133kcal4g25.3g2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g187g138kcal8.4g24.1g0.4g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g2133g2965kcal405.3g0g149.3g0g
Heinz ketsuppi96g98kcal0.9g22.9g0.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g11g40kcal1.4g6.6g0.7g0g
Basilika, kuivattu 11g27kcal1.5g2.2g0.4g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g56kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Sipuli, kokonainen 50g533g144kcal6.9g25.6g1.1g3.7g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g8974kcal891.4g345.6g433g53.6g
Valittu annoskoko5904g4487kcal445.7g172.8g216.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna2952g2244kcal222.9g86.4g108.3g13.4g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696