Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 993g423kcal3.8g40.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai782g2737kcal93.8g555.2g16.4g23.5g
Ruokaöljy keskiarvo 24g213kcal0g0g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 331g415kcal36.4g0.9g29.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1353g2997kcal236.9g0g230.1g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska 1203g354kcal6.7g63.8g2.4g22.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 602g517kcal18.6g26.5g36.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g526g2053kcal152.6g10.5g152.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g19472kcal1099.8g1403.8g983.2g95.8g
Valittu annoskoko5904g9736kcal549.9g701.9g491.6g47.9g
Annoskoko puolitettuna2952g4868kcal275g351g245.8g24g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574