Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 361g1162kcal29.7g227.7g7.2g27.4g
Keräkaali, 100g451g108kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g90g180kcal13.5g22.5g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g451g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka451g50kcal5g5g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )45g406kcal0g0g45.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore901g153kcal5.4g22.5g3.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g5155kcal148.8g800g129g141.6g
Valittu annoskoko5904g2577kcal74.4g400g64.5g70.8g
Annoskoko puolitettuna2952g1289kcal37.2g200g32.3g35.4g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389