Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 324g2865kcal0g0g324g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Tonnikala öljyssä 960g1822kcal260.4g0g86.4g0g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Tomaatti 1920g437kcal10.8g66.2g5.8g26.9g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g11606kcal596.6g332.8g852.2g114.8g
Valittu annoskoko5908g5803kcal298.3g166.4g426.1g57.4g
Annoskoko puolitettuna2954g2901kcal149.2g83.2g213.1g28.7g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358