Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g2797g5034kcal531.4g0g335.6g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.4g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)1224g3059kcal244.7g6.1g208g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g699g161kcal9.8g23.8g2.8g0g
Kalkkunaleike (Snellman)559g503kcal95.1g7.8g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g18744kcal1864.6g101.2g1191.6g8.4g
Valittu annoskoko5908g9372kcal932.3g50.6g595.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna2954g4686kcal466.2g25.3g297.9g2.1g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398