Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1053g137kcal11.8g10.3g2.1g12.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g702g140kcal4.2g26.7g2.1g42.1g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Kurkku 702g77kcal3.9g9.8g0.7g4.9g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1298g2466kcal324.5g0g129.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g961g577kcal3.8g144.2g1g13.5g
Kananmuna, keitetty 772g1101kcal96.5g2.3g79.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g9223kcal900.4g427g431.2g160.6g
Valittu annoskoko5908g4612kcal450.2g213.5g215.6g80.3g
Annoskoko puolitettuna2954g2306kcal225.1g106.8g107.8g40.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340