Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g559g1969kcal296.4g169.5g4.5g36.4g
Vesi, vesijohtovesi 1259g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Valkosipuli 140g151kcal11g22.8g0.8g2.9g
Oliiviöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g3496g944kcal45.4g146.8g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g7573kcal715.6g715.2g166g91.6g
Valittu annoskoko5908g3786kcal357.8g357.6g83g45.8g
Annoskoko puolitettuna2954g1893kcal178.9g178.8g41.5g22.9g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630