Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 263g116kcal1.3g16.8g1.6g8.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g188g732kcal0g183.9g0g0g
Suklaa tumma 113g582kcal4.4g60g34.9g6g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1182g2865kcal11.6g522g73g29.4g
Valittu annoskoko591g1432kcal5.8g261g36.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna296g716kcal2.9g130.5g18.3g7.4g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914