Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali203g43kcal2.4g6.9g0.4g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 180g410kcal34.2g0g30.6g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g962kcal75.2g23.6g62.4g12.2g
Valittu annoskoko592g481kcal37.6g11.8g31.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna296g241kcal18.8g5.9g15.6g3.1g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704