Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%90g153kcal18g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 225g62kcal2.7g9.1g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.5g6.9kcal0.2g0.4g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.9g7.6kcal0.3g0.3g0.6g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1183g488kcal43.4g25g21g11.4g
Valittu annoskoko592g244kcal21.7g12.5g10.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna296g122kcal10.9g6.3g5.3g2.9g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648