Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Naudan Sisäpaisti281g309kcal61.8g0.3g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.8g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g225g81kcal4g14.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g965kcal134.6g45g30.4g3.8g
Valittu annoskoko592g482kcal67.3g22.5g15.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna296g241kcal33.7g11.3g7.6g1g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729