Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1600g1920kcal304g0g80g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g24g89kcal3.1g14.9g1.7g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11824g8841kcal693.2g497.2g421.8g162.2g
Valittu annoskoko5912g4420kcal346.6g248.6g210.9g81.1g
Annoskoko puolitettuna2956g2210kcal173.3g124.3g105.5g40.6g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070