Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1600g5920kcal72g496g400g59.2g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1600g1248kcal268.8g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu816g1028kcal89.8g2.4g73.4g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g40g24kcal0.3g4.1g0.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11832g16601kcal868.6g1031.4g980.2g125.8g
Valittu annoskoko5916g8301kcal434.3g515.7g490.1g62.9g
Annoskoko puolitettuna2958g4150kcal217.2g257.9g245.1g31.5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674