Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi100g451kcal6.5g60.1g21g3.1g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g454kcal2.7g4g46.7g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g267g454kcal19.2g42.7g22.7g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Liivate 5.3g19kcal4.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g3610kcal67.2g246g262.2g6.2g
Valittu annoskoko592g1805kcal33.6g123g131.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna296g902kcal16.8g61.5g65.6g1.6g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626