Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1185g609kcal45.8g50.2g23.4g7.6g
Valittu annoskoko593g305kcal22.9g25.1g11.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna296g152kcal11.5g12.6g5.9g1.9g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355