Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g7.5g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)86g13kcal1.7g0.9g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal2g6.3g0.3g0g
Katkarapu 135g93kcal19.5g0g1.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g496kcal3g4.5g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1185g1431kcal55g31g121.2g2g
Valittu annoskoko593g716kcal27.5g15.5g60.6g1g
Annoskoko puolitettuna296g358kcal13.8g7.8g30.3g0.5g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678