Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha156g259kcal29.7g0g15.6g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow125g44kcal1.3g8.6g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g188g628kcal24.4g127.5g2.8g12g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1185g2151kcal115.2g284.2g62.8g26g
Valittu annoskoko593g1076kcal57.6g142.1g31.4g13g
Annoskoko puolitettuna296g538kcal28.8g71.1g15.7g6.5g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145