Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Raparperi 105g35kcal0.7g5.8g0.1g1.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g461kcal1.4g107.4g0.2g3.4g
Valittu annoskoko593g230kcal0.7g53.7g0.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna296g115kcal0.4g26.9g0.1g0.9g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516