Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g211g74kcal3.4g14.6g0.2g3g
Tomaattimehu Valio141g28kcal1.4g5.6g0g0g
Kalaliemikuutio 1.5g4.7kcal0.2g0.5g0.2g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g48kcal0.6g2g3.9g0g
Katkarapu 76g52kcal11g0g0.8g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g80g76kcal6.4g11.2g0.6g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g610kcal47g71.2g14.2g19.8g
Valittu annoskoko593g305kcal23.5g35.6g7.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna296g153kcal11.8g17.8g3.6g5g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378