Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2902g6617kcal551.4g0g493.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g406g1097kcal30.5g199.1g20.3g40.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1451g943kcal46.4g69.6g50.8g0g
Kananmuna kuoreton 435g621kcal54.4g1.3g44.6g0g
Korppujauho (X-tra)726g2757kcal94.3g551.4g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g24069kcal1554g1642.8g1247g81.2g
Valittu annoskoko5920g12034kcal777g821.4g623.5g40.6g
Annoskoko puolitettuna2960g6017kcal388.5g410.7g311.8g20.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519