Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1601g5924kcal72g496.3g400.3g59.2g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1601g1249kcal269g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu817g1029kcal89.8g2.4g73.5g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g40g24kcal0.3g4.1g0.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g16612kcal869g1032g981g125.8g
Valittu annoskoko5920g8306kcal434.5g516g490.5g62.9g
Annoskoko puolitettuna2960g4153kcal217.3g258g245.3g31.5g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674