Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4000g1535kcal40g276g8g100g
Punasipuli, kuorittu, 100g800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)120g772kcal18.7g17.4g70.8g8.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g800g2627kcal192g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g12064kcal523.8g922.2g640.8g244g
Valittu annoskoko5920g6032kcal261.9g461.1g320.4g122g
Annoskoko puolitettuna2960g3016kcal131g230.6g160.2g61g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756